KOCAELİ / DERİNCE - MEVLANA İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı 5. Sınıf Seçme Sınavı Kayıt Kabul Kılavuzu yayınlanmıştır.

Nis

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı, okulumuzda büyük bir coşkuyla karşılandı. Ay boyunca pek çok etkinlik gerçekleştirildi: Hoş geldin Ramazan temalı program okul süslemeleri, veli-öğrenci-öğretmen katılımıyla iftar ve resim yarışması düzenlendi.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayı içerisinde  Ramazan sevinci konulu resim yarışması düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Bu program kapsamında öğrencilerimize Çanakkale cephesi ve dönemin koşulları hakkında bilgiler verildi. Milletimizin kahramanlıkları, fedakârlıkları anlatılarak öğrencilerimizin bilinçlenmeleri amaçlandı.Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler okundu, videolar izlendi

Mrt

İmam-ı Azam Camii'nde teravih namazında veli ve öğrencilerimizle buluştuk.

Mrt

103 yıl önce milletimizce kabul edilen şanlı İstiklâl Marşımızın kabulünün yıl dönümünde, Mehmet Âkif Ersoy başta olmak üzere istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ramazanın gelişi okulumuzda büyük bir coşkuyla ve heyecanla karşılandı.

Mrt

Öğrencilerimiz hafta sonu gittiği Aytepe Diriliş Kampı ve Hüma Hatun Diriliş Kamplarında doğa yürüyüşü, okçuluk, takım ve zeka oyunları, parkur yarışları, bilgi yarışması gibi etkinliklerle güzel vakit geçirerek unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Mrt

Okulumuzda ramazan ayının gelişi coşkuyla karşılandı.

Mrt

Kocaeli İmam Hatip Ortaokulu Müdürleri Koordinasyon Toplantısı 05.03.2024 tarihinde okulumuzda yapıldı.

Mrt

Sekizinci sınıf öğrencilerimizle birlikte üst öğrenim kurumlarının tanıtılmasına yönelik Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine okul gezisi gerçekleştirdik.

İŞKUR'dan Mesleki Tanıtım Semineri

Şbt

5.sınıf öğrencilerimize namaza başlama etkinliği düzenlendi.

Şbt

Okulumuz öğrencileriyle gittiğimiz Kartepe'de karın keyfini çıkarıp doyasıyla eğlendik.

Şbt

7 Şubat 2024 Çarşamba günü 2. ders saatinde Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki okullarda TEKNOFEST saati düzenlenmiştir.