KOCAELİ / DERİNCE - MEVLANA İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Okulumuz 6.sınıf öğrencilerimizle İmam-ı Azam Camii'nde cami ve namaz etkinliğine gittik. Cami müezzini Yakup Bey'e ve cemaatine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Ock

Ara

Okulumuzda uygulanan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Ara

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığında görevli zabıtalarca öğrencilerimize "Tüketici Haklarımı Öğreniyorum" konulu seminer verildi.

Ara

Derince Kaymakamımız Sayın Mustafa DEMİRELLİ ve Derince İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan ERİN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle buluştular.

Ara

Okulumuzda Halk eğitim bünyesinde futbol kursu açıldı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı .

Ara

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının 85.yılını öğrencilerimizle andık.

Ekm

Kodlama Haftası çocukların problem çözme, kodlama yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen Avrupa'da başlayıp dünya çapına yayılan bir harekettir. Bu yıl 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında etkinlikleri düzenlenmiştir.

Ekm

Bakanlığın genelgesine göre sınav tarihlerinde değişiklik yapıldığı için Arapça sınavı 8 Kasım Çarşamba gününe alınmıştır.Diğer sınavlar daha önce belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Ekm

5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri için deneme sınav takvimi belirlendi.

Ekm

Mevlid Kandili olarak da bilinen Mevlid-i Nebi okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı oklumuzda coşkulu bir kutlamayla başlamıştır.